Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Fotovoltaika na veletrhu FOR ELECTRON 2011

Velcí hráči z oboru fotovoltaických technologií budou ve dnech 12.-15.dubna 2011 vystavovat na veletrhu FOR ELECTRON na pražském výstavišti PVA Letňany.

„Odborníci z oboru elektrotechniky a energetiky se tradičně potkávají na jaře v Praze,“ vysvětluje David Řeháček, Managing Director SMA Czech Republic. „Těší nás, že se v rámci veletrhu FOR ELECTRON představí hned několik významných společností z oboru fotovoltaiky a že obnovitelné zdroje zde budou důležitou samostatnou kapitolou,“ doplňuje David Řeháček. „Pro nás jako inženýrskou firmu v oblasti FVE a záložních zdrojů je velice důležité prezentovat se spolu s našimi dodavateli technologií. Díky tomu má návštěvník veletrhu možnost získat informace nejen o jednotlivých komponentech systému, ale i o jeho komplexním řešení a realizaci celého projektu,“ komentuje účast SMA na veletrhu Michal Bošela, Marketing Manager společnosti Silektro.

SMA Czech Republic je dceřinou společností německého koncernu SMA Solar Technology, předního výrobce fotovoltaických střídačů - ústředních komponent každého fotovoltaického systému. SMA vyrábí široké spektrum typů střídačů – nabízí vhodné střídače pro jakýkoliv použitý typ fotovoltaických panelů, pro všechny výkony fotovoltaických systémů, pro FV systémy zapojené do rozvodné či distribuční sítě, i pro ostrovní systémy.
Web: www.SMA-Czech.com, Email: Info@SMA-Czech.com, Tel: 235 010 400

FRONIUS vyvíjí, vyrábí a po celém světě prodává fotovoltaické střídače, nabíjecí systémy akumulátorů a svařovací techniku. V České republice působí od roku 1991, o rok později firma otevřela výrobní závod v Českém Krumlově. Filozofií firmy je sázka na jedinečnost výrobků, kvalitu a vynikající servis.
Web:www.fronius.cz, Email: pv-service-cz@fronius.com, Tel: 272 111 011

ROAD ENERGY (CZECH) je firmou dodávající na český trh FV panely vybraných korejských výrobců (S-Energy, Symphony Energy, Hyundai, Shinsung a LS industies). ROAD má v Praze své skladovací prostory a pro své zákazníky řeší logistiku, potřebné formality i cla. Panely dodává až na místo instalace flexibilně, dle aktuálně požadovaného množství. Prostřednictvím smluvních partnerů umožňuje i celé instalace „na klíč“. Na skladu je průběžně udržována zásoba 500 kW.
Web: www.roadenergy.eu, Email: info@roadenergy.eu, Tel: 226 238 611



Silektro je společností, jež se dlouhodobě specializuje na řešení, dodávky a související služby v oblasti záložních a fotovoltaických zdrojů elektrické energie. Jako obchodně inženýrská společnost s téměř 20 letou tradicí si zakládá především na ověřené kvalitě a dlouhodobé spolehlivosti dodávaných zařízení. V oblasti FVE a zálohování napájecích sítí (UPS, dieselagregáty, elektrocentrály) poskytuje kompletní portfolio služeb - návrh, projekci, realizaci a servis.
Web: www.silektro.cz, Email: solar@silektro.cz Tel: 224 250 178

Soleg s.r.o. je odborný velkoobchod dodávající na náš trh špičkové technologie předních evropských výrobců. Nabízené výrobky se pravidelně umisťují na čelních pozicích ve srovnávacích testech prováděných různými institucemi. S pomocí partnerských instalačních firem zajišťuje naše společnost realizace na klíč. Ke standardnímu servisu partnerským firmám patří: podpora při navržení systému, kompletace a dodávka FV elektrárny přímo na místo instalace, simulace předpokládaných výnosů, analýza vlivu zastínění na výnos.
Web: www.soleg.cz, Email: info@soleg.cz Tel: 377 331915

 
 
Reklama