Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelná čerpadla AC Heating - Přijďte se k nám podívat na řídicí systém tepelného čerpadla, který nezná kompromisů - xCC.

Tepelná čerpadla AC Heating || Přijďte se k nám podívat na řídicí systém tepelného čerpadla, který nezná kompromisů || xCC.

Neustále pracujeme na vývoji našich zařízení. Jeden z výsledků naší práce je nový řídicí systém AC xCascade Control (xCC). Tvrdíme, že se nám podařilo dosáhnout výrazného posunu kupředu v oblasti řídicích systémů nejen pro tepelná čerpadla.

Přijďte se přesvědčit na vlastní oči, zjistěte co xCC znamená a jaké nesporné výhody tento řídicí systém s sebou přináší. Tématika řídicího systému xCC může být zajímavá pro koncové uživatele, stejně jako pro projektanty vytápění. To proto, že díky vlastnostem našeho nového řídicího systému je možné mnoho věcí realizovat ještě jednodušeji, a tím i levněji z pohledu pořizovacích nákladů.

Máte-li zájem dozvědět se něco nového v oblasti měření a regulace, velmi rádi Vám budeme kdykoliv plně k dispozici. Nejjednodušší cestou jak se objednat k osobní schůzce a načerpat tak nové znalosti, je kontaktovat nás přímo telefonicky, mailem nebo přes náš web.

Za tým AC Heating srdečně zdraví
Ing. Lubomír Kuchynka

www.ac-heating.cz
info@ac-heating.cz
tel.: 775 211 408
AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama