Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Není nic jednoduššího - DevidryTM

DevidryTM - nová generace podlahového vytápění přináší svým uživatelům celou řadu výhod, počínaje nebývalým komfortem s velmi přesnou a vyspělou regulací, a konče velmi snadnou a rychlou instalaci bez použití lepidel či zalévacích hmot.

DevidryTM je proto určen pro ”suchou” instalaci, která rozšiřuje významně možnosti využití. DevidryTM lze instalovat pro jakýkoliv druh podlahové krytiny.

Aplikace DevidryTM v podobě tzv. topných pásů je stejně jednoduchá jako skládání puzzle. Stačí jednoduše zaklapnout. DevidryTM Click System je elektricky a mechanicky extrémně odolný. Prošel náročnými testy a zkouškami pro přímé instalace pod koberce, dřevěné a laminátové podlahy. Jeho speciální "sendvičový" design představuje topný prvek, tepelnou a protihlukovou izolaci v jednom výrobku, s maximální stavební výškou jen 8 mm.

Systém DevidryTM umožňuje zákazníkovi výběr ze dvou koncepcí. Tou první je Click&Plug. Tento systém nabízí skutečně nejrychlejší možnost instalace elektrického podlahového vytápění na trhu. Topný systém se po instalaci jednoduše připojí přívodní šňůrou přímo do zásuvky ve zdi. Click&Plug je rovněž vhodný pro použití u podlah, na jejichž vrchní vrstvu je položen koberec.


Druhou koncepci DevidryTM představuje Click&Pro, což je systém se skrytou instalací elektrických přívodů včetně termostatu s časovým programem, který šetří energii při zachování vysoké míry komfortu.

Konstrukce topných pásů DevidryTM přináší kromě zmíněné snadné instalace ještě celou řadu dílčích vylepšení. V sestavě topného pásu byla použita integrovaná hliníková fólie, která zabezpečí nejen rychlou odezvu po zapojení, ale také rovnoměrnější rozložení tepla po celé ploše. Díky gumové podložce a pěnové PP vrstvě dochází k útlumu zvuku až o 17 dB. DevidryTM je topný pás o šířce 1 m a délce 1 až 5 m, což umožňuje velmi snadnou manipulaci a adaptabilní přizpůsobení prakticky každému rozměru místnosti.


Danfoss s.r.o. - elektrické podlahové vytápění DEVI
logo Danfoss s.r.o. - elektrické podlahové vytápění DEVI

Komfortní a úsporné elektrické podlahové vytápění DEVI, temperování studených podlah. Ochranný systém pro venkovní plochy, střechy, okapy, žlaby a svody před ledem a sněhem, ohřevy potrubí. Topné kabely, rohože, regulace. Projekty - dodávky - montáže ...

 
 
Reklama