Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Royal Pellets TUNA PELET ZDARMA - ke každému kotli na pelety OPOP

Ekologické kotle Woody a Boink představují moderní způsob vytápění prostřednictvím biomasy - dřevěných pelet. Tyto kotle na pelety splňují nejpřísnější kritéria programu "Zelená úsporám", na které lze žádat dotace.

Ekologické kotle OPOP na pelety

Ekologické kotle Woody a Boink představují moderní způsob vytápění prostřednictvím biomasy – dřevěných pelet. Tyto kotle na pelety splňují nejpřísnější kritéria programu „Zelená úsporám“, na které lze žádat dotace.

Royal Pellets TUNA PELET ZDARMA……ke každému kotli na pelety OPOP

Zakoupením libovolného kotle na pelety značky OPOP v období 18. 1 . - 31. 5. 2010 obdržíte 1 tunu pelet zdarma! Jedná se o pelety značky ROYAL PELLETS nebo pelety značky LATOP.

Více informací o této časově omezené akci naleznete zde.

Princip činnosti kotlů na pelety Woody a Boink:
Sestava kotlů se skládá ze samotného kotle, hořáku, elektronické řídící jednotky, šnekového podavače pelet a volitelné násypky. Pelety se dopravují přes nakloněný šnekový podavač z násypky do hořáku, kde probíhá spalování pelet při nasávání primárního vzduchu ventilátorem. Jedná se o plně automatický způsob vytápění, včetně automatického zapalování. Výkon kotle a další funkce hořáku jsou řízeny prostřednictvím elektronické řídící jednotky.
 
 
Reklama