Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

PŘIJĎTE ZATOPIT MAJITELŮM PASIVNÍCH DOMŮ

Přijďte zatopit majitelům pasivních domů v rámci 6. mezinárodních dnů EPD.

Zajímá vás současná architektura? Chcete se dozvědět více o tom, co to jsou pasivní domy? Pak pro vás máme dobrou zprávu.

Od 6. do 8. listopadu 2009 budete moci navštívit řadu z nich po celé České republice i v zahraničí. V rámci Mezinárodního dne pasivních domů si je totiž budete moci prohlédnout a prodiskutovat jejich výhody přímo s jejich majiteli. Na vlastní kůži si tak budete moci vyzkoušet, jak je to s jejich větráním, otvíráním oken nebo tepelnou pohodou v domě. Uživatelé pasivních domů vám pomohou vyvrátit nejběžnější populární mýty, které se k tomuto typu bydlení vztahují. Vysvětlí vám, že se nemusíte bát udušení, když vypadne elektřina nebo toho, že nikdy neotevřete okna pasivního domu.

Nízké a navíc dobrovolné vstupné 20 korun jistě potenciální zájemce neodradí. Více o akci Mezinárodní dny pasivních domů v České republice i o konkrétních domech, které můžete v rámci akce navštívit, se dozvíte na serveru Centra pasivního domu.


Centrum pasivního domu, z.s.
logo Centrum pasivního domu, z.s.

Jsme nezávislé sdružení, které dělá téměř 20 let osvětu zdravému a úspornému bydlení. Sdružujeme přes stovku ověřených firem a specialistů, kteří energeticky úsporné a zdravé domy navrhují, staví, rekonstruují nebo pro ně vyrábí technologie a komponenty. ...

 
 
Reklama