Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelná čerpadla AC Heating: Letos již více než 100 spokojených zákazníků systému tepelného čerpadla vzduch-voda s frekvenčním měničem řady Convert AW !!!

Topná sezóna je zde - jak nejlépe ušetřit na vytápění? Pořiďte si také jako mnoho dalších zákazníků efektivní způsob vytápění, rádi Vám poradíme:

Po již několikerém zdražení elektrické energie a plynu je zde opět topná sezóna, a to v plné síle a opět pilně vysává majitelům domů jejich bankovní konta. Nejvyšší čas provést změnu a dát si novoroční předsevzetí: "Příští topnou sezónu budeme topit úsporněji".

Jak toho docílit? Velmi jednoduchou volbu představují právě oblíbená tepelná čerpadla AC Heating - řada Convert AWxx. Pomocí těchto moderních tepelných čerpadel řízených frekvenčním měničem lze výši faktur za energie výrazně snížit. Jen letos se nám podařilo nainstalovat více než 100 tepelných čerpadel právě tohoto typu.

Topný zdroj je sice základ, ale není tou jedinou věcí kde se dá ušetřit. Mnoho rezerv je schováno v samotném topném systému a v jeho využití, zejména pak v regulaci topného okruhu. Tepelná čerpadla AC Heating Convert AW disponují kompletními regulačními systémy, které se postarají o maximalizaci účinnosti topné soustavy.
V této souvislosti poskytujeme standardně bezplatné poradenství a velmi rádi Vám poradíme, jaký způsob vytápění by byl pro Váš případ nejoptimálnější.

Kontaktovat nás můžete v případě Vašeho zájmu například takto:
- prostřednictvím webového formuláře
- nebo přímo: Ing. Michal Fiala, mfiala@ac-heating.cz, tel.: 775 211 408
- na stránkách www.ac-heating.cz najdete rovněž mnoho zajímavých informací


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama