Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Na letošní VISCOM Frankfurt o 45 % levněji

Veletrh VISCOM, klíčová evropská akce v oblasti signmakingu, proběhne letos na výstavišti ve Frankfurtu n. Mohanem od 30. října do 1. listopadu. Zúčastněné firmy předvedou novinky z oblasti signmakingu, světelné reklamy, velkoformátového tisku, netradičních médií, prezentační techniky, digitálních bannerů, navigačních a orientačních systémů atd. Veletrh bude provázet zajímavý doprovodný program zahrnující semináře, workshopy a prezentace případových studií. Velký zájem je očekáván zejména o druhý ročník akce Digital Signage Day, jež bude věnována digitálním reklamním nosičům a jejich využití v praxi. Digital Signage Day je připravován ve spolupráci s největším veletrhem na světě - Digital Signage Expo, který se koná střídavě v Chicagu a Las Pegas.

Veletrh je zajímavý jak pro reklamní průmysl - agentury, dodavatele i výrobce reklamy; marketingové pracovníky všech oborů, individuální zákazníky i veřejnou správu.

Návštěvníci veletrhu VISCOM z České republiky mohou letos využít speciální nabídku zlevněného vstupného o 45 %. Více informací na e-mailu viscom@ppa.cz

 
 
Reklama