Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Seminář o fotovoltaice a biomase (nejen) pro města a obce

Dne 21.8.2008 se v rámci výstavy Země živitelka uskuteční SEMINÁŘ O FOTOVOLTAICE A BIOMASE (NEJEN) PRO MĚSTA A OBCE. Účast na semináři je bezplatná.

Dne 21.8. 2008 se v rámci výstavy Země živitelka uskuteční akce s názvem "Seminář pro jihočeské a hornorakouské zástupce měst a obcí".

Seminář se bude konat od 14:00 do 18:00 v pavilonu Z na českobudějovickém Výstavišti.

Témata přednášek jsou následující: financování energetických projektů, fotovoltaika - výroba elektřiny ze slunce, biomasa, výkupní ceny za elektřinu z obnovitelných zdrojů energie, zelené bonusy, podmínky pro připojení do distribuční soustavy a prezentace vzorových obcí.
Mezi přednášejícími budou jak představitelé obcí s realizovanými instalacemi využívajícími energii biomasy a Slunce, tak zástupci organizací zasahujících do dění v této oblasti (Energetický regulační úřad, Státní fond životního prostředí, E.ON atd.).

Zájemci o účast na tomto semináři se mohou přihlásit:
v kanceláři Energy Centre České Budějovice,
nám. Př. Otakara II. 87/25, 37001 České Budějovice,
387312580, tomas@eccb.cz.

Kromě zástupců měst a obcí jsou vítáni i další angažovaní zájemci.

Bližší informace i s přihláškou lze nalézt na www.eccb.cz. Účast na semináři je bezplatná.

Organizátorem semináře, který se koná za finančního přispění Jihočeského kraje, je Energy Centre České Budějovice ve spolupráci se sdružením O. Ö. Ökoenergiecluster, SMOJK - Svazem měst a obcí Jihočeského kraje a Výstavištěm České Budějovice, a. s.
 
 
Reklama