Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

První měkká vana na světě

Vana Soft bath firmy Ideal Standard je vyrobena z materiálu, který vlivem tepla a vody částečně změkne. Vana je příjemnější a voda zůstává teplejší téměř 2x déle než u klasické akrylátové vany.

Soft vana firmy Ideal Standard je vyrobena z nového netradičního materiálu, který vlivem tepla a vody částečně změkne a do jisté míry se přizpůsobí tvaru těla.

Nový materiál použitý pro tuto vanu Soft Bath byl vytvořen metodou rotačního tváření plastů (rotomoulding process) a kombinuje polyester a polyuretan. Vnější polyesterová vrstva chrání vnitřní polyuretanovou výplň a vytváří tak efekt roztažnosti díky němuž tento materiál dosahuje maximální měkkosti. Výsledkem je materiál sendvičového charakteru, který je odolnější, lesklejší a pružnější než akrylát a na dotek ještě příjemnější.
Navíc je flexibilní z hlediska pocitu přizpůsobitelného tvaru, udržuje vodu teplejší po delší dobu, čímž snižuje spotřebu vody a energie. Hned první praktické testování ukázalo, že voda ve vaně "Soft Bath" zůstala teplejší téměř dvakrát déle než u klasické akrylátové vany.

Designová vana je přísně ergonomická, měkká, hladká a oválná a nabízí svým uživatelům vysokou míru luxusu z požitku. Tato inovační vana o rozměrech 180 x 90 cm je k dodání ve dvou verzích - buď k montáži ke zdi nebo do prostoru.

 
 
Reklama