Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bazény, sauny & solária 2005

Ve dnech 9.-12. 3. probíhá v PVA Letňany výstava Bazény, sauny & solária 2005. Návštěvníci mohou soutěžit o ceny včetně bazénu v hodnotě 35.000. Pro snazší dostupnost je zřízena veletržní autobusová linka 758 od stanic metra trasy B Českomoravská a Vysočanská.

Ve dnech 9. - 12. 3. se v PVA Letňany uskuteční 3. ročník mezinárodního odborného veletrhu Bazény, sauny & solária 2005. Veletrh je jediným specializovaným veletrhem tohoto druhu u nás a na veletrhu se prezentuje celá špička českých firem a několik prestižních firem ze zahraničí, které u nás mají svá zastoupení nebo o ně usilují.
Výstava osloví nejen odborníky z řad majitelů, provozovatelů, investorů, architektů a projektantů veřejných bazénů a koupališť, ale i koncové spotřebitele, tedy ty, kteří plánují výstavbu nebo úpravu domácího bazénu či rodinné sauny. Právě pro tyto návštěvníky je připraveno několik zajímavých soutěží, při nichž bude možné vyhrát mnoho zajímavých cen, od bazénového příslušenství až po bazén TAMPA od společnosti MARIMEX CZ v hodnotě 35 000 Kč.
Celá řada vystavovaných exponátů bude plně v provozu, uvidíte expozici s podtitulem "MOŘE NA ZAHRADĚ", expozici ve stylu římských lázní, expozici 1. celostátní veřejné soutěže BAZÉN ROKU atd.
Otevírací doba veletrhu je od 10.00 do 18.00 hod., v sobotu od 9.00 do 18.00 hod. Vstupné činí 200 Kč a návštěvník má možnost za tuto cenu navštívit i další souběžné výstavy - PRAGA FLOREA, ZELENÉ MĚSTO, ECO CITY, INVEST CITY, CLEAN CITY A EURO TRAFFIC.
Pro snazší dostupnost je zřízena veletržní autobusová linka 758 od stanic metra trasy B Českomoravská a Vysočanská. K dispozici je parkoviště pro návštěvníky s kapacitou 4000 míst.

 
 
Reklama