Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Konference - Kritická infrastruktura v energetickém sektoru

Ve dnech 21. - 22. 11. 2004 se v Obecním domě v Praze uskuteční odborná mezinárodní konference Kritická infrastruktura v energetickém sektoru, její zranitelnost a možnosti ochrany.

Hlavním tématem konference bude problematika míry centralizace, decentralizace a autonomnosti v zásobování energií v podmínkách možného dlouhodobého vyřazení energetických systémů, na které je nutno současnou společnost připravit a zabezpečit. Přednášet budou odborníci z České republiky, USA, Norska, Velké Británie, Nového Zélandu, Francie, Itálie, Japonska, Izraele, Finska a dalších zemí. Očekávaná je i mezinárodní účast návštěvníků konference.

Konference je organizována Českou asociací pro ekonomiku energetiky CZAEE (česká odbočka IAEE – Mezinárodní asociace pro ekonomiku energetiky), která se zaměřuje na řešení klíčových otázek energetického sektoru doma i v globálních souvislostech.

Záštitu nad konferencí převzal ministr průmyslu a obchodu ČR Ing. Milan Urban, primátor hl.m. Prahy MUDr. Pavel Bém, rektor ČVUT prof. Ing. Jiří Witzany, DrSc. a prezident Hospodářské komory ČR dr. Ing. Jaromír Drábek. Partnery konference jsou: Česká energetická agentura a ČSA Czech Airlines. Mediálním partnerem jsou časopisy Česká energetika, Energetika, Stavební listy a internetový deník Energy noviny.

Podrobné informace o konferenci naleznete na www.abf.cz/kie-czaee

 
 
Reklama