Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akce SPTZ - "Teplo do vánoc"

Svaz podnikatelů v oboru technických zařízení České republiky (SPTZ) se rozhodl, po dohodě s organizátorem 9. mezinárodního odborného veletrhu Aqua-therm 2002, uspořádat při tomto veletrhu prodejní akci pro postižené povodněmi s názvem "Teplo do vánoc".

Náš svaz pronajal od organizátora veletrhu, společnosti Progres Partners Advertising s.r.o., plochu 200 m2 pro montážní firmy, které budou nabízet své služby přímo na veletrhu. Cena pro montážní firmy je 1.500,- Kč/m2, včetně postavení řadového stánku. Další Vámi objednané služby: el. přívod, grafika, nábytek budou fakturovány zvlášť.

Náš svaz jednal již s několika výrobci tepelné a jiné techniky, kteří na veletrhu Aqua-therm 2002 budou mít speciální nabídku pro postižené povodněmi. Do akce se prozatím zapojily tyto firmy: Protherm, Atmos, Stiebel Eltron, Junkers, Thermona, Buderus, K-import, Wilo, Korado, Dakon, TT Viadrus, Topsys Praha.

Tito vystavovatelé budou mít na svých stáncích upoutávky na možnost dojednání montáže vybraných výrobků zákazníkem přímo na veletrhu, na stánku svazu, prostřednictvím Vás, tj. montážních firem. Vaše přítomnost na prestižním mezinárodním odborném veletrhu přispěje k zviditelnění Vaší firmy na trhu.

Rádi bychom získali zejména montážní firmy z postižených oblastí. Zájemci se mohou přihlásit do 30. října 2002 v sekretariátu svazu na e-mail adrese: holec@komora.cz, nebo na tel. čísle 283 881 424, fax: 283 881 400.

Umístění na stánku svazu bude prováděno podle data přihlášení.

Do přihlášky je nutné uvést jméno firmy, adresu, zodpovědného pracovníka, počet m2 výstavní plochy, služby, e-mail, telefon, fax, IČO, DIČ.


S pozdravem

František Holec v.r.

 
 
Reklama